Björn Kauppi

senaste uppdatering
24 maj 2019 23:43

När han minst anar det...!


Klicka på länken bakom beatlväggen för att se hur illa det kunde ha gått, om han inte haft sinnesnärvaro nog för att... Skulle inte tro det...

Var i Nyköping med familjen i torsdags-fredags 23-24 maj för lite miljöombyte. Då träffar mig inspirationens pilar efter ett smått osannolikt sammanträffande: på en mindre upplyst gata, i en oansenlig del av den eminenta staden Nyköping, så ser jag en butik kallad Silverbullet. Jag undrar om det kan vara en varulvsaffär, och tänker att det kanske finns fina huggtänder till mina två barn, Helmi, snart 4 och Idun, snart 2 år gamla.

Det fanns mer än så. På en plats fick man bara gå in om man var över 18 år, och endast högst 3 åt gången. På en annan endast 1, och man var tvungen att be om tillstånd först. Här var en hund begraven, tänkte undertecknad. Jo, det var det. Trots att inga affischer eller upplysningar fanns om huruvida personen som stod i kassan (tillika ägare) var förenad med det osynliga konventsband som förenar alla Sveriges besökare till mig, var det så.

Här finns att göra, tänkte jag. Men först, en rejäl uppdatering av hemsidan.

Helmi övertygade om att hon skulle få en rosa paljetthatt OCH en rosa hjärtstav, med orden "Men jag är ju en COWBOYÄLVA!"